Hverdagen

På Social Code STU er vi meget opmærksomme på, at vi sammen skaber et stabilt og trygt hverdagsliv, hvor du får mulighed for at fordybe dig i de fag og emner, der interesserer dig.

Hverdagen på Social Code STU

Mere end bare en skole

Når du starter på Social Code STU, kommer du til at møde undervisere, der sammen med dig arbejder for, at du når dine mål – fagligt, personligt og socialt.

Vi går højt op i, at du lærer noget – både om de fag, du vælger, men også om dig selv – så du kan gå mere selvstændigt og selvsikkert mod voksenlivet.

Vores hverdag bærer præg af at være et uddannelsespraksisfællesskab, hvor vi har nogle opgaver der skal løses, men også et sted, hvor vi er sammen om gode oplevelser. Vi går op i at være sammen om de små såvel som de store oplevelser.

Vi laver mad og spiser sammen hver dag, vi tager ud af huset for at opleve verden sammen, og vi taler sammen i hverdagen, så det bliver almindeligt at deltage i fællesskabet også selvom det til tider kan være udfordrende.

Hver dag laver vi mad til hinanden

Madlavning

Alle elever får en ugentlig køkkenvagt hvor der i mindre grupper bliver lavet mad til resten af holdet. Her lærer du om hygiejne, håndtering af råvarer, og hvordan man laver noget god sund mad.

Vi tager ud og oplever verden

Ture ud af huset

Hver anden uge tager vi ud af huset til forskellige arrangementer, kulturelle begivenheder, museumsbesøg, esportskampe, eller andet, der er med til at åbne din verden op. Vi går op i at opleve verden sammen.

Vi taler løbende sammen

Pædagogiske samtaler

En gang om ugen har vi pædagogiske samtaler med dig. Her taler vi om din trivsel, dine faglige mål, din fremtid og muligheder, eller hvad der rører sig lige nu. På den måde søger vi at støtte dig i at nå dine mål.

Socialt samvær om andet end skole

Klubdage

Mindst en gang om ugen er der klubtimer. Her er der mulighed for bare at have det sjovt sammen med sine klassekammerater. Vi spiller spil, går i biografen, snakker og hygger, eller det vi sammen bestemmer os for.

Computerspil på en anden måde

Esport

Hos os lærer du at lave dine egne spil, men også hvordan man kan spille anderledes. Vi har et esportshold, hvor du kan tage en mindre uddannelse som esportscoach, og være med til at hjælpe andre med at blive de bedste spillere, de kan blive.

fitness
Kom i form på dit STU-forløb

Motion

Vi går op i sund kost og motion, og ser det som en vigtig del af ungdomslivet at være aktiv. Derfor kan du hos  os komme i god form og mærke glæden ved et aktivt liv ved at melde dig til vores Fitness & bevægelse hold.