Infomøde om STU

Meld dig til vores informationsmøde, hvis du vil høre mere om vores linjefag, valgmoduler, fag og valgfag samt vores pædagogiske målsætninger

Tilmelding til infomøde

8. december kl. 16:00

Social Code STU er et nyopstartet STU, der tilbyder specialiserede IT-linjer for unge, der har brug for en håndholdt indsats for at gennemføre en ungdomsuddannelse.

Til informationsmødet taler vi om hvilke linjefag, fag og valgfag, vi udbyder samt hvordan hverdagen på Social Code STU ser ud. Du kan møde et par af de kommende undervisere, og høre mere om hvordan undervisningen kommer til at forløbe. Vi taler også om vores pædagogiske tilgang og lidt om de metodiske værktøjer, vi bruger i hverdagen.

Praktiske oplysninger

Adresse

Kontaktoplysninger

Tilmelding

Skriv navn og e-mail, og gerne kort om din interesse i Social Code STU (er du fx pårørende, kommende elev, UU-vejleder, fra jobcentret, eller noget helt andet).

Du er også meget velkommen til at vælge den eller de linjefag, der har størst interesse for dig – så kan vi bedre planlægge og målrette informationsmødet.

Kontakt os

Vil du vide mere om vores STU-forløb, linjefag, vores Peer Coaching hold eller hverdagen på Social Code STU, så skriv til os, så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Hvad vil du gerne vide mere om?
(du kan markere flere, eller undlade at vælge, hvis din henvendelse drejer sig om noget andet)
Kontaktinformation

Kontakt

Tak for din henvendelse.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.