fbpx

Grafisk design

Drømmer du om at skabe imponerende grafiske objekter til brug i spil og til hjemmesider og apps, så kan linjefaget Grafisk design være vejen videre for dig.

Grafisk design

Grafisk design

Træd ind i en kreativ verden på vores grafiske linjefag, skabt til dig, der ønsker at udforske grafisk design og teknologiens kreative aspekter.
Vi begynder med en introduktion til grafisk design og UI/UX, hvor vi sammen udforsker kunsten at skabe visuelle digitale oplevelser.
At skabe en god brugeroplevelse er enormt vigtigt for at en app, et spil eller en hjemmeside føles sjov eller anvendelig. Derfor arbejder vi med User Experience (UX), og går i dybden med, hvordan vi skaber intuitive digitale rejser for brugere. Du vil opdage, hvordan teknologi kan forbedre folks interaktion med det digitale rum.
Vi udforsker både analoge og digitale aspekter af grafisk design teori, hvor du vil lære at kombinere æstetik med teknologi.
Adobe-pakken bliver en vigtig del af forløbet, da du lærer at bruge dens kraftfulde værktøjer til at skabe grafik og layout uanset om det er til apps, tryksager, websites eller spil.
I Hjemmesideudvikling og webdesign skal du lære hvordan du skaber engagerende og funktionelle websteder.
Hvis du drømmer om at skabe grafik til spil, så kan du glæde dig til at gå i dybden med Unity. Her vil du lære hvordan du skaber scener til computerspil, skaber figurer, der kan bevæge sig rundt i en spilverden, og hvordan man skaber de flotteste verdener til spil - både i 2d og 3D.
Dette linjefag giver en indføring i den kreative del af den teknologiske verden. Uanset om du ønsker at dykke ned i design, webudvikling eller digitale interaktioner, er denne linje noget for dig.

Udvalgt indhold

Grafisk Design og UI/UX: Udforsk designets rolle i brugergrænseflade og oplevelse for en holistisk tilgang.

User Experience (UX): Fokuser på at forbedre brugeroplevelsen gennem intuitivt design og interaktion.

Grafisk design teori – analogt og digitalt: Dyk ned i designprincipper både offline og online.

Adobe-pakken og grafisk design: Lær at udtrykke kreativitet ved hjælp af Adobes værktøjer til grafisk design.

Hjemmesideudvikling & webdesign: Skab engagerende og funktionelle hjemmesider ved at kombinere design og udvikling.

Unity – Objektmodellering: Omdan kreative ideer til interaktive virkeligheder ved at mestre Unitys objektmodellering.

Kontakt os hvis du vil vide mere

Vores linjer består af en lang række spændende valgmoduler

Valgmoduler

Python programmering
Python for begyndere
Bliv introduceret til programmeringssproget Python. På dette valgmodul lærer du grundlæggende regler for kodning gennem interaktive lektioner, kreative projekter og hands-on læring.
C# Porgrammering
Programmering med C#
På valgmodulet Programmering med C# bliver du introduceret til objektorienteret programmering (OOP). Gennem praktiske øvelser og gruppeopgaver vil du lære grundlæggende principper for OOP.
Unity
Unity - Junior programmer
Tag de første skridt ind i Unity-verdenen. Dette valgmodul er et længere forløb, der giver dig erfaring med spiludvikling, programmering til spil, innovation og kreativitet.
Visual Studio 2022
Visual Studio 2022
Lær at bruge Visual Studio 2022 værktøjet som fundament til at udvikle, kompilere og fejlsøge kode. Vi kommer til at bruge Visual Studio platformen på langt de fleste programmeringsvalgmoduler.
Microsoft
Windows 11
Lær alt hvad der er at vide om Windows 11. Vi bruger tid på at lære funktionerne og brugergrænsefladen i Windows 11 at kende. Dette valgmodul er essentielt, hvis du interesserer dig for support og infrastruktur.
Microsoft
Windows Server 2019
Tag skridtet ind i virksomheds-IT på Windows Server 2019-valgmodulet. Lær at administrere netværk, sikkerhed og ressourcer for en stabil og effektiv infrastruktur.
Microsoft
Introduktion til Microsoft produkter
Bliv introduceret til en række Microsoft-produkter - bl.a. MS Word, Ms Excel, Ms PowerPoint, MS Outlook. Dette modul er interessant for dig, der interesserer dig for support og infrastruktur.
WordPress
Webdesign / WordPress
Bliv introduceret til webudvikling på valgmodulet Webdesign/WordPress. Lær at designe og administrere indhold samt skabe funktioner til moderne web sites.
Unity
Unity - Objektmodellering
Lær at skabe grafiske objekter til brug i spiludvikling på Unity platformen. Vi arbejder med design af objekter, scener, lys og bevægelse. Tages ofte sammen med valgmodulet Unity - Junior programmer.
Photoshop
PhotoShop / Illustrator
bliv introduceret til PhotoShop og Illustrator. På dette valgmodul får du grundlæggende færdigheder til billedredigering samt de redskaber der skal til for at arbejde med visuelle udtryk.
AI_100x100
AI - Kunstig intelligens i programmering (NY)
Bliv introduceret til hvordan AI kan bruges som hjælpemiddel i programmering. På dette valgmodul bliver du introduceret til OpenAI ChatGPT-4, og hvordan det kan bruges til fx at udvikle og fejlsøge kode.