fbpx

Support og infrastruktur

I linjefaget Support og infrastruktur lærer du hvordan man vedligeholder servere og opsætter systemer samt hvordan du bliver en dygtig supporter, der kan hjælpe andre med IT-udfordringer

Support og infrastruktur

Support og infrastruktur

Vi begynder med en introduktion til Microsofts produkter, hvor vi sammen udforsker de forskellige softwareværktøjer, der hjælper os med at arbejde og skabe.
Dernæst dykker vi ned i det nye Windows 11-operativsystem. Vi lærer, hvordan man navigerer i det og bruger dets funktioner til at skræddersy vores digitale rum efter vores egne ønsker.
Derefter tager vi fat på Windows Server 2019, hvor du vil lære hvordan store mængder data og ressourcer administreres på netværk. Sammen ser vi på, hvordan teknologi holder alt sammen.
Vi dykker også ned i Microsoft 365, hvor du lærer at bruge dets apps til at skabe dokumenter, præsentationer og mere. Vi udforsker også Azure Active Directory, der hjælper med at administrere brugeridentiteter i skyen, og ser, hvordan det er med til at forme vores digitale sikkerhed.
IT-sikkerhed og skyteknologi er også vigtige elementer på vej mod at blive en dygtig supporter eller infrastrukturekspert. Vi ser på, hvordan vi beskytter vores digitale verden og undersøger, hvordan teknologien arbejder i skyen for at gøre vores digitale liv nemmere.

Udvalgt indhold

Grundlæggende Microsoft-produkter: En oversigt over Microsofts værktøjer.

Udforsk Windows 11: Opsæt og naviger i det nye Windows 11-operativsystem.

Windows Server 2019: Lær om funktioner og administration af Server 2019.

Effektiv brug af Microsoft 365: Optimer arbejdet med 365’s apps.

Cloud-baseret identitetsstyring: Administrer brugere med Azure Active Directory.

Sikkerhed i skyen: Beskyt data i cloudmiljøer og IT-systemer.

Kontakt os hvis du vil vide mere

Vores linjer består af en lang række spændende valgmoduler

Valgmoduler

Python programmering
Python for begyndere
Bliv introduceret til programmeringssproget Python. På dette valgmodul lærer du grundlæggende regler for kodning gennem interaktive lektioner, kreative projekter og hands-on læring.
C# Porgrammering
Programmering med C#
På valgmodulet Programmering med C# bliver du introduceret til objektorienteret programmering (OOP). Gennem praktiske øvelser og gruppeopgaver vil du lære grundlæggende principper for OOP.
Unity
Unity - Junior programmer
Tag de første skridt ind i Unity-verdenen. Dette valgmodul er et længere forløb, der giver dig erfaring med spiludvikling, programmering til spil, innovation og kreativitet.
Visual Studio 2022
Visual Studio 2022
Lær at bruge Visual Studio 2022 værktøjet som fundament til at udvikle, kompilere og fejlsøge kode. Vi kommer til at bruge Visual Studio platformen på langt de fleste programmeringsvalgmoduler.
Microsoft
Windows 11
Lær alt hvad der er at vide om Windows 11. Vi bruger tid på at lære funktionerne og brugergrænsefladen i Windows 11 at kende. Dette valgmodul er essentielt, hvis du interesserer dig for support og infrastruktur.
Microsoft
Windows Server 2019
Tag skridtet ind i virksomheds-IT på Windows Server 2019-valgmodulet. Lær at administrere netværk, sikkerhed og ressourcer for en stabil og effektiv infrastruktur.
Microsoft
Introduktion til Microsoft produkter
Bliv introduceret til en række Microsoft-produkter - bl.a. MS Word, Ms Excel, Ms PowerPoint, MS Outlook. Dette modul er interessant for dig, der interesserer dig for support og infrastruktur.
WordPress
Webdesign / WordPress
Bliv introduceret til webudvikling på valgmodulet Webdesign/WordPress. Lær at designe og administrere indhold samt skabe funktioner til moderne web sites.
Unity
Unity - Objektmodellering
Lær at skabe grafiske objekter til brug i spiludvikling på Unity platformen. Vi arbejder med design af objekter, scener, lys og bevægelse. Tages ofte sammen med valgmodulet Unity - Junior programmer.
Photoshop
PhotoShop / Illustrator
bliv introduceret til PhotoShop og Illustrator. På dette valgmodul får du grundlæggende færdigheder til billedredigering samt de redskaber der skal til for at arbejde med visuelle udtryk.
AI_100x100
AI - Kunstig intelligens i programmering (NY)
Bliv introduceret til hvordan AI kan bruges som hjælpemiddel i programmering. På dette valgmodul bliver du introduceret til OpenAI ChatGPT-4, og hvordan det kan bruges til fx at udvikle og fejlsøge kode.